Zokora: "Cand ai 10 puncte si mai ai nevoie de unul singur, nu mai esti asa de motivat!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 14:06
Zokora: "Cand ai 10 puncte si mai ai nevoie de unul singur, nu mai esti asa de motivat!"

Directorul sportiv al FC Sevilla, Ramon Verdejo Monchi, a declarat ca infrangerea din meciul cu Unirea Urziceni, 0-1 in grupa G a LigiiCampionilor, este nedreapta, echipa sa fiind lipsita de noroc, informeaza site-ul oficial.

"A fost un meci urat, terenul nu s-a prezentat in cele mai bune condiții. E greu de jucat impotriva sistemului folosit de Unirea. Era greu sa facem un joc frumos. Am avut destule ocazii. Din nefericire, a picat acel autogol, apoi au aparat rezultatul intr-un mod care le-a convenit.

Pentru mine, rezultatul e nedrept dupa ce am vazut. Nu a fost vorba de relaxare, ne-a lipsit norocul. Daca era sa alegem un meci pe care sa-l pierdem, acesta era, deoarece inca avem sanse bune de a termina pe locul 1", a spus Monchi.

Mijlocasul Didier Zokora a afirmat ca Unirea a fost extrem de motivata, lucru care a dus la prima infrangere in grupa a echipei sale. "Cand ai 10 puncte și mai ai nevoie de unul singur, nu mai esti asa de motivat. In schimb, Unirea avea mare nevoie de puncte si asta a fost un dezavantaj pentru noi", a comentat el.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT