Performanta fantastica pentru Mircea Lucescu in Champions League! Cum a reusit sa il EGALEZE pe Jose Mourinho! E pe 3 in Europa

Mircea Lucescu Sahtior Donetk Grupe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 10:49
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 10:52

Sahtior debuteaza miercuri in Grupele Champions League cu Bilbao. Lucescu are in fata o grupa accesibila si viseaza la primavara Ligii.

Din pacate, Sahtior nu va juca acasa in Liga, cu Bilbao, FC Porto si BATE, din cauza conflictului din Estul Ucrainei cu separatistii pro-rusi.

Pentru antrenorul roman, acest sezon este cu totul special. A reusit sa-l egaleze pe Jose Mourinho la numarul de meciuri din Grupele si fazele superioare ale Ligii pentru un antrenor aflat in activitate. In acest moment, Lucescu are 113 meciuri, la fel ca antrenorul lui Chelsea, fiind pe locul 3 in Europa, sub Wenger, cu 177 de partide, si Ancelotti, cu 136 de partide.

"Eu m-am obisnuit, cam de mult timp cand sunt acolo. Chiar ma gandeam ca ar trebui sa mai las si pe altii. A fost placut si prin faptul ca au fost premiati antrenorii care au peste 100 de meciuri in Champions League, deci Sir Alex Ferguson, Mourinho, Benitez si cu mine."

"Inaintea noastra au mai fost Wenger si Ancelotti. In fiecare an, in perioada asta, are loc o intalnire cu acesti antrenori ai formatiilor de elita, in care se discuta tot felul de lucruri in ceea ce priveste viitorul fotbalului european si mai ales al competitiilor continentale", a declarat Lucescu, cand a fost prezent la UEFA, la intalnirea anuala a antrenorilor din UCL.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET SI GRUPELE DIN CHAMPIONS LEAGUE

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!