Moment fabulos: Lucescu, al cincilea antrenor din lume care atinge 100 de meciuri in UCL! Il Luce contrazice UEFA: "Am mai multe meciuri"

Rezumatele din UEFA Champions League sunt marti si miercuri la 23:50 la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 09:24
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 09:27

Mircea Lucescu a fost omagiat de UEFA pentru faptul ca ajunge la 100 de meciuri in Champions League contra lui Malmo, insa antrenorul roman ii contrazice pe cei de la forul european. Il Luce sustine ca are mai multe partide, deoarece el ia in considerare si meciurile din preliminarii.

Lucescu devine azi al cincilea antrenor din lume care atinge cota 100 in Champions League. Alaturi de el mai sunt nume uriase precum Arsene Wenger, Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho si Carlo Ancelotti.

"In primul rand, n-am 100 de meciuri, am 126 de meciuri. UEFA n-a luat in considerare meciurile de calificare, dar au fost meciuri cu Inter, Brugge, Fenerbahce. Echipele din Vest sunt echipe puternice, nu joaca meciuri de calificare. De aceea antrenorii ajung mai usor la 100 de meciuri", a declarat Mircea Lucescu la conferinta.

Lucescu critica din nou programul grupei sale si spune ca PSG si Real Madrid au primit un ajutor nemeritat, dupa ce au evitat un duel intre ele in primele doua etape. Cu toate astea, antrenorul roman inca nu a renuntat la gandul calificarii in optimile Ligii.


"Noi trebuie sa luam in considerare faptul ca si Real si PSG au profitat de faptul ca nu au jucat in primele doua meciuri. Abia acum, cand au 6 puncte. Cine castiga aceste doua meciuri poate sa se gandeasca la calificare.

Am pierdut primele doua meciuri doar din vina noastra, am comis greseli incredibile, si arbitrii au comis greseli. Noi am jucat de la egal la egal cu Real si PSG si am creat situatii importante de gol", a mai spus romanul.

Rezumatele din UEFA Champions League sunt marti si miercuri la 23:50 la Sport.ro

Modifică setările cookies