Luiz Adriano Mircea Lucescu Sahtior Donetk Grupe

Lucescu se ENERVEAZA din nou! UEFA l-a suspendat pe Luiz Adriano pentru gestul MIZERABIL din Liga! Cum a fost sanctionat:

Gestul lipsit de orice sportivitate facut de Luiz Adriano la Nordsjaelland nu ramane nepedepsit. Atacantul lui Mirce Lucescu a fost suspendat de UEFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2012, 13:23
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2012, 13:28

Lucescu isi pierde cel mai bun marcator la derby-ul cu Juventus din ultima etapa a Ligii. Adriano plateste pentru ca a marcat atunci cand trebuia sa returneze mingea adversarilor.

"Aceasta suspendare se aplica la meciul Sahtiorului cu Juventus Torino, din ultima etapa a Ligii Campionilor, din Ucraina. De asemenea, jucatorul trebuie sa aiba o zi dedicata serviciului comunitatii fotbalistice", se arata in comunicatul UEFA.

Si patronul lui Sahtior Donetk a reactionat si a declarat ca va accepta orice sanctiune pentru jucator. "Vreau sa declar public ca toti oamenii din club sunt dezamagiti de acel episod. Este un gest inacceptabil si care nu reprezinta clubul Sahtior Donetk. Un astfel de lucru nu se va mai intampla. Vom accepta orice fel de sanctiune", a spus Ahmetov, citat de site-ul calciomercato.com.

Click aici pentru VIDEO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!