ATENTIE! Schalke si-a transferat REGE in vara asta! Principalul rival pentru Steaua are o inima de AUR! Ce a facut pentru noul sau club:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 11:01

	ATENTIE! Schalke si-a transferat REGE in vara asta! Principalul rival pentru Steaua are o inima de AUR! Ce a facut pentru noul sau club:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Schalke a dat lovitura pe finalul perioadei de transferuri prin aducerea lui Kevin Prince Boanteng de la AC Milan. El le-a adus victoria nemtilor in Bundesliga cu Mainz iar acum se gandeste la meciul cu Steaua, pe care nu il considera unul dificil. Pe Boateng il cheama Prince, insa nemtii de la Bild l-au botezat "Regele". Pe langa faptul ca domina terenul de joc, el a facut un gest impresionat pentru noua sa echipa. A cumparat o loja pe stadion cu 100.000 de euro, doar ca sa ajute clubul sa le vanda pe toate. "E un cadou de la el, a fost foarte fericit cand a ajuns aici", a dezvaluit presedintele Clemens Tonnies.

Boateng a marcat singurul gol al victoriei cu Mainz iar acum e pregatit pentru saptamana mare la Schalke. Miercuri e debutul cu Steaua din Liga iar apoi deplasarea la Munchen, pentru meciul cu Bayern. "Miercuri ar trebui sa fie mai usor, avem suporterii in spatele nostru. Cu Bayern va fi altceva, mult mai dificil, dar dorim sa castigam si acolo", a declarat Boateng.

Colegii il adora pe Boateng. "E mult mai usor cu el in echipa, atmosfera este mult mai buna. Se spune ca banii nu dau goluri, dar fara Boateng faceam 0-0 azi", a declarat Julian Draxler.

Capitanul Howedes e impresionat de noul transfer al sefilor sai. "Schalke a facut un transfer foarte bun, Kevin e foarte activ pe teren".

Si managerul Horst Heldt e fan. "Kevin trage echipa dupa el. E o echipa complet diferita cu el si cu Dennis Aogo in teren".

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT