A VISAT 1742 de zile sa rescrie istorie in Champions League! Clipele DECISIVE pentru un jucator care a marcat istoria Ligii:

Grupe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 12:47
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 13:03

Steven Gerrard este unul dintre simbolurile din Champions League, unul dintre cei mai experimentati jucatori.

1742 de zile a asteptat Gerrard ca sa revina in Liga alaturi de Liverpool, singurul club pentru a jucat vreodata. Reintalnirea cu cea mai tare competitie din lume a fost una de mare succes, capitanul lui LFC marcand golul victoriei in meciul cu Ludogorets, in prima faza a grupelor.

LEGENDA

A debutat in 2001 in Liga, la un egal, 1-1 cu Boavista. A fost o zi plina de semnificatii pentru intreaga planeta, momentul intrand in istorie drept "9/11" - Atentatele de la World Trade Center.

Gerrad a inceput ca titular 64 de partide in Liga, in alte patru a intrat pe parcurs. 20 de goluri si 12 assisturi a reusit capitanul celor de la Liverpool, iar prima data a marcat in octombrie 2001, in fata celor de la Dinamo Kiev. El a fost capitan pentru LFC in 47 de partide.

Momentul decisiv pentru el a fost in 2005, cand a marcat golul revenirii de la 0-3 in finala cu AC Milan, primul al englezilor, in min. 54. Atunci Liverpool a castigat dupa loviturile de departajare.

El a jucat alaturi de 42 de mijlocasi in linia centrala a lui Liverpool, iar cel mai constant partener a fost Xabi Alonso, cu care a facut cuplu in 30 de meciuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!