Surpriza: Catalina Ponor revine la 27 de ani si vrea spera la o participare la JO de la Rio

Catalina Ponor a revenit in sala de gimnastica si vrea sa participe la Jocurile de la Rio. In 2016 va avea 29 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 21:17
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 21:23

Catalina Ponor se pregateste de revenirea in gimnastica. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica.

"Catalina si-a exprimat dorinta de a fi reintegrata in activitate. Suntem in curs de evaluare a modului in care ea poate sa faca fata pregatirii pentru Rio si noi, cei din federatie, dar si colectivul tehnic. Am avut cateva discutii cu ea, insa Catalina a pastrat permanent legatura cu doamna Bitang. Este o gimnasta matura, cu multa experienta, nu cred ca va avea probleme in a se adapta la Izvorani, unde s-a pregatit si pentru Londra 2012", a spus Stoica pentru Prosport.

"Este o revenire importanta pentru gimnastica romaneasca. Catalina a fost si continua se fie un exemplu pentru gimnastele din Romania si nu numai. Prezenta ei in sala le va motiva si mai mult pe cele mai mici si astfel se va crea si concurenta", a continuat acesta.

Catalina Ponor are 27 de ani si in cariera ei a castigat 5 medalii la Olimpiade (3 de aur, una de argint si una de bronz).

Modifică setările cookies