Delegatia Romaniei s-a intors de la Mondialele din China! Bilantul: 2 medalii, ambele luate de Larisa Iordache! Ce spune gimnasta

Cea mai buna gimnasta a Romaniei, Larisa Iordache s-a intors suparata de la mondiale, unde a cucerit singurele medalii ale Romaniei.

Romania a terminat doar pe 9 in clasamentul pe medalii, sub Coreea de Nord, Ungaria sau Olanda. Larisa Iordache a cucerit 2 medalii de argint in China.

"Sunt multumita, fericita, insa imi doream mai mult de la mine pentru ca stiu ca puteam mai mult. Si bineinteles ca imi doream aurul mondial. Toate medaliile sunt pretioase pentru mine, dar e adevarat ca mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. imi pare rau ca nu a fost aur, insa ma bucur si de argint", a spus gimnasta la sosirea din China.

De asemenea, Larisa s-a declarat dezamagita de ratarea din finala de la barna: "A fost un moment de neatentie la barna si asta m-a costat medalia. Am fost foarte dezamagita si sunt in continuare, dar sper ca pe parcurs sa fiu mult mai atenta", a mai spus gimnasta.

In final, Larisa a vorbit si despre prestatia din concursul pe echipe, unde Romania a terminat doar pe locul 4.

"Este un bonus pentru noi pentur ca am pornit cu o echipa noua. Fetele au dat tot ce au putut din ele. Le-am vazut optimiste si le-am incurajat, ma bucur ca am facut parte din aceasta echipa pentru ca a fost foarte frumos pentru mine sa fiu cea mai experimentata dintre ele. Nu am devenit peste noapte liderul echipei, am invatat de la Sandra (n.r Sandra Izbasa) si Catalina (n.r Catalina Ponor), cu care am participat la Olimpiada si la Mondialele din 2012. Ma bucur faptul ca acum sunt pentru fete ce au fost ele pentru mine. Insa o asteptam si pe Didi (n.r Diana Bulimar), ea este motorul echipei. Sper sa revina cat mai repede", a completat Larisa Iordache.

Citeste si:Larisa Iordache
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies