VIDEO EXCLUSIV Andreea Răducan, despre Svetlana Horkina, fosta gimnastă acum apropiată a lui Putin: „Nu schița un zâmbet!”

Andreea Răducan, gimnasta română medaliată cu aur și argint la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, a fost invitata lui Andru Nenciu în emisiunea „Poveștile SPORT.RO”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 23:53
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 12:12

Campioana olimpică a vorbit printre altele și de relația pe care a avut-o cu Svetlana Horkina, legendara gimnastă rusă, devenită acum o susținătoare a războiului purtat de Putin în Ucraina.

„Primul contact pe care l-am avut cu ea a fost în 1999, la Campionatul Mondial de la Tianjin. A fost prima competiție la care am concurat împreună. Până atunci o văzusem doar la televizor, ea fiind mai mare decât mine și ca vârstă și ca performanță.

Nu am comunicat prea mult cu ea în perioada competițiilor, ci strictul necesar. Dar am avut posibilitatea să ne cunoaștem mult mai bine după încheierea carierei competiționale. 

Am făcut o vizită și în Rusia, ne-am întâlnit cu campionii acolo și întradevăr, așa era, așa se impunea (n.r. - atitudine arogantă). Niciodată nu schița niciun zâmbet.

Atunci când urma să-și facă exercițiul la bârnă era ca un leu în cușcă. Era și un aparat care i-a dat mereu bătăi de cap. La paralele era regină, și-a făcut treaba foarte bine”, a dezvăluit Adreea Răducan în emisiunea „Poveștile SPORT.RO”, moderată de Andru Nenciu.

Emisiunea poate fi urmărită în întregime pe VOYO.

Svetlana Horkina a surprins în luna martie cu un mesaj prin care îl susținea pe Putin

Svetalana Horkina a folosit în spațiul public semnul Z, inscripționat pe tancurile rusești care au invadat Ucraina! Mai mult, fosta sportivă rusă a făcut apel către cetăţenii din ţara sa, cerându-le să nu se rușineze de faptul că sunt ruşi.

„Este o campanie pentru cei care nu se tem să recunoască faptul că sunt ruși. Hai să distribuim asta”, a scris fosta gimnastă pe rețelele de socializare, conform Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!