Ruud van Nistelrooy Gillette Mach 3 - Irezistibilii din sport

Gest unic! Femeia care s-a "infipt" in Ferguson si van Nistelrooy! S-au impacat ca jucatorul sa mai intre in casa :)

A fost unul dintre cei mai mari marcatori din Europa in deceniul trecut, dar o singura poarta l-a inspaimantat cel mai mult. Poarta de acasa :) Sotia l-a speriat ca o va tine inchisa pana cand nu se va impaca cu antrenorul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2011, 15:06
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2011, 15:09

Putini jucatori l-au speriat vreodata pe Ruud van Nistelrooy. Un jucator cu golul in sange, un atacant veritabil, un marcator cu rar au mai fost in ultimii ani, Ruud are parte de o sotie pe masura.

In 2004, pe cand juca la Manchester United, Ruud van Nistelrooy a dat cea mai importanta veste din viata sa: se casatoreste cu iubita din copilarie. Uriasul de aproape 1.90m inaltime al lui United si Leontien Slaats au decis sa-si oficializeze relatia.

Doi ani mai tarziu avea sa se nasca primul lor copil, Moa Annette, pentru ca in 2008 sa apara pe lume si Liam, al doilea copil.

Sotia lui Ruud a preferat sa stea retrasa din calea presei ani de zile, pana intr-un moment care avea sa-i marcheze viata jucatorului si a lui Ferguson.

Cearta dintre Ruud si Sir Alex care a dus la despartirea atacantului de United in 2006 l-a afectat atat de mult pe jucator, incat sotia acestuia decis sa puna piciorul in prag.

Telegraph din Anglia a dezvaluit in luna ianuarie a acestui an o stire unica in istoria aparitiilor in presa ale lui Sir Alex. Leontien Slaats l-a pus pe Ruud sa-l sune pe Sir Alex ca sa-i ceara scuze pentru neintelegerile din trecut!

"Ma gandisem de mult la acest lucru si am discutat cu sotia mea. Ea mi-a zis sa-i trimit lui Ferguson un mesaj sa vad daca e dispus sa discute cu mine. Mi-a raspuns la SMS si mi-a dat o ora si o zi in care sa-l sun. L-am sunat, mi-am cerut scuze, iar el mi-a zis ca atunci cand ne vom revedea, totul va fi bine, ca inainte" - Ruud Van Nistelrooy.

Modifică setările cookies