Hertha Berlin Germania

Un seic cu 150 de miliarde de euro vine pe stadionul lui Hitler! Proiectul COLOSAL cu care arabii vor sa le darame pe Barca si Real

Dupa Manchester City, Malaga si PSG, seicii arabi pun mana pe un alt club din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Aprilie 2012, 17:42
Data actualizarii: Sambata 21 Aprilie 2012, 17:42

Bild.de anunta ca Hertha Berlin isi va deschide conturile pentru banii unui seic cu o avere colosala. Va fi al 4-lea proiect de fotbal al arabilor in Europa, dupa investitiile de la City, Malaga si PSG.

Hamed bin Zayed Al Nahyan este fratele vitreg al seicului lui Manchester City si va investi pentru inceput 15 milioane de euro la Hertha si va avea putere de decizie la club.

Hamed provine dintr-o familie cu o avere totala de 150 de miliarde de euro.

Pana acum, investitiile arabilor in Europa au avut rezultate fantastice. In Anglia, City este pe 2, dupa Manchester United, in Spania, Malaga este pe 4, sub Real, Barca si la un punct de locul 3, ocupat de Valencia, iar in Franta, PSG e pe 2, la doua puncte de liderul Montpellier.

Stadionul Herthei este unul special. A fost construit in 1936 sub regimul lui Hitler, pentru Jocurile Olimpice, fiind ridicat cu 43 de milioane de marci germane.

Stadionul Olimpic este una dintre putinele cladiri importante din Berlin scapate fara urme dupa bombardamentele de la finalul celui de-al doilea razboi mondial.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!