Uli Hoeness si-a dat demisia de la Bayern: "E cea mai mare greseala din viata mea!" Ce va face dupa ce a fost condamnat

Uli Hoeness si-a dat demisia de la Bayern: "E cea mai mare greseala din viata mea!" Ce va face dupa ce a fost condamnat

► Gold Simona, ce-ar fi sa castigi Indian Wells? Vineri la 22:00, megameciul e LIVE in BLOG, lasa AICI mesajul tau!

Uli Hoeness a confirmat ca isi da demisia din pozitia de presedinte al clubului Bayern Munchen, anunta BBC. De asemenea, el a decis sa nu va faca apel impotriva deciziei de joi a judecatorilor, care l-au condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare! "Frauda fiscala a fost cea mai mare greseala din viata mea. Bayern Munchen a fost munca mea de o viata si va ramane asa" a declarat Hoeness.

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro.

"Domnul Hoeness este condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru sapte cazuri grave de frauda fiscala" a anuntat judecatorul de la tribunalul din Munchen, in a patra zi a procesului.

Parchetul din Munchen ceruse o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Avocatul lui Hoeness a sustinut in pledoaria finala ca acesta s-a autodenuntat si ar trebui sa nu primeasca o pedeapsa cu executare.

Acest caz a aparut anul trecut, cand presa germana a scris ca Hoeness a ascuns importante sume de bani in Elvetia. El s-a autodenuntat fiscului german, dar judecatorul are dubii cu privire la sinceritatea si exhaustivitatea confesiunii sale.

Uli Hoeness, in varsta de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala in data de 30 iulie 2013.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies