Minciuni in actele oficiale si o suma uriasa bagata in buzunar! Uli Hoeness, presedintele lui Bayern, continua sa aiba probleme mari

Minciuni in actele oficiale si o suma uriasa bagata in buzunar! Uli Hoeness, presedintele lui Bayern, continua sa aiba probleme mari

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Daca 2014 a venit in Romania si cu mult asteptatul final al Dosarului Transferurilor, inceput in urma cu bani bine de 7 ani, nemtii au si ei un dosar de evaziune fiscala in fotbal. Nu sunt implicati mai multi oameni de fotbal, asa cum s-a intamplat la noi, ci doar presedintele lui Bayern Munchen, fost mare fotbalist al formatiei bavareze si al nationalei Germaniei, Uli Hoeness.

Anchetat din aprilie 2013 pentru ca ar fi prejudiciat statul cu o suma cuprinsa intre 3 si 7 milioane de euro, dupa ce a evitat sa-si plateasca impozitele, presedintele lui Bayern este acum din nou in atentia presei germane, dupa ce procurorii ar fi ajuns la concluzia ca Hoeness nu doar ca a prejudiciat statul cu o suma mult mai mare, in speta 27 de milioane de euro, insa ar fi mintit chiar in inscrisurile oficiale, scrie BILD.

Astfel, spun jurnalistii din Germania, "aerul lui Hoeness se rarefiaza pe zi ce trece", iar ancheta continua sa scoata la iveala lucruri pe care presedintele campioanei Europei nu ar fi vrut vreodata sa le afle cineva.

Mai mult, acestia au facut si un rezumat al declaratiilor facute de Hoeness, amintind de discursurile si de pozitia acestuia in ultimii ani, cand spunea ca si-a platit taxele in intregime si ca a donat oricum mai multi bani decat suma pentru care este anchetat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies