"#ULItisalvam" Urmeaza DEZASTRUL TOTAL? Ce se va intampla la Bayern dupa ce presedintele a fost trimis la PUSCARIE!

"#ULItisalvam" Urmeaza DEZASTRUL TOTAL? Ce se va intampla la Bayern dupa ce presedintele a fost trimis la PUSCARIE!

Condamnarea lui Uli Hoeness la puscarie pentru 3 ani si 6 luni are un impact mai mare decat se credea. 

Desi evaziunea fiscala de 18.5 milioane de euro pentru care a fost condamnat Uli Hoeness nu are legatura cu clubul, acesta avea relatii stranse cu partenerii si sponsorii lui Bayern, o parte fiind in conducerea de administratie.

Adidas, Deutsche Telekom, Allianz, Audi si Volkswagen sunt cateva dintre numele uriase cu un om implicat in conducerea lui Bayern si bani investiti intr-un club care s-a trezit cu un presedinte, fost campion mondial in 1974, condamnat la inchisoare pentru evaziune fiscala.

Pana in prezent, cei mai puternici parteneri ai lui Bayern Munchen au ezitat sa isi dea cu parerea despre situatia in care clubul se afla si cum afecteaza condamnarea contractele cu asociatii sai.

Un lucru este cert. Condamnarea lui Uli Hoeness "reprezinta o lovitura considerabila de imagine", spune profesorul de finante de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen, Klaus Fleischer, conform publicatiei OregonLive.com.

Inainte de condamnare, pe 11 martie, CEO-ul Audi, Rupert Stadler, spunea ca refuza sa comenteze situatia de la club pentru ca "procedurile legale sunt in continuare in derulare".

In acest moment, Bayern nu mai are presedinte, iar Audi, sponsor oficial din 2002, este una dintre partile implicate in alegerile noului conducator al clubului.

Purtatorul de cuvant Adidas, Katja Schreiber, la fel, a refuzat sa comenteze, in timp ce Deutsche Telekom, care are contract pana in 2017 cu Bayern, nu a raspuns la niciun telefon din partea publicatiilor internationale, ca sa vorbeasca despre acest subiect extrem de delicat.

Sponsor al clubului din 2003, cu contract pana in 2016, HVB Group, unitatea germana a UniCredit SpA, prin vocea CEO-ului Theodor Weimer, a declar cu 24 de ore inainte de condamnarea lui Hoeness ca acest caz va reprezinta "o relatie extrem de neprofitabila".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies