Toni coleg cu Lobont la Roma! "Daca nu-si va schimba atitudinea e posibil sa plece in iarna!"

Vineri 27 Noiembrie 2009, 19:09
Toni coleg cu Lobont la Roma! "Daca nu-si va schimba atitudinea e posibil sa plece in iarna!"

Directorul sportiv de la Bayern Munchen, Christian Nerlinger, a lasat sa se inteleaga ca Luca Toni ar putea parasi Bayern la sfarsitul turului campionatului, ca urmare a conflictului cu antrenorul Louis van Gaal.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Daca nu-si va schimba radical comportamentul, o plecare a lui Luca Toni va fi luata in calcul dupa incheierea turului campionatului", a declarat Nerlinger pentru editia de vineri a cotidianului tz.

La randul sau, antrenorul olandez Louis van Gaal nu pare dispus sa-l ierte pe atacantul italian pentru declaratiile pe care le-a facut la un post de televiziune din Italia. "Am probleme cu Van Gaal de patru luni. Se poate spune ca relatia noastra este incheiata", a declarat Toni pentru RAI 3.

"Nu am nicio problema cu Toni. Am o problema cu jucatorii care nu respecta modul in care functioneaza un club si asta este valabil si pentru Luca Toni", a spus Van Gaal, care a a adaugat ca daca italianul doreste sa plece de la Bayern Munchen, atunci trebuie sa-si caute alta echipa.

Potrivit presei italiene, Toni s-ar fi intalnit deja cu oficialii Romei, la care joaca Bogdan Lobont si Adrian Pit.

Tăriceanu, în conflict cu PSD din cauza legii alegerilor locale. "E un avantaj nemeritat"
BRAT