Ribery, cel mai bun din Budesliga la jumatatea campionatului!

Internationalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost ales cel mai bun jucator din turul campionatului german, conform unui sondaj efectuat in randul fotbalistilor din Bundesliga si publicat de Kicker.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2009, 12:58
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2009, 13:05

Ribery, care a fost ales si sezonul precedent cel mai bun fotbalist din Bundesliga, a primit in acest sondaj 54,1 la suta din sufragii in ciuda faptului ca a ratat debutul anului competitional 2008/2009.

In aceasta ierarhie mijlocasul francez l-a devansat pe golgheterul la zi din campionatul german, atacantul echipei Hoffenheim, Vedad Ibisevici (23,6 la suta), si pe jucatorul formatiei Bayer Leverkusen, Renato Augusto (3,9 la suta).
Potrivit celor 234 de jucatori profesionisti care au raspuns la sondajul revistei Kicker, cel mai bun portar din Bundesliga a fost declarat goal-keeperul nationalei Germaniei, Rene Adler (61,6 la suta).

De asemenea, Ralf Rangnick, tehnicinaul care a condus Hoffenheim spre titlul onorific de campioana de toamna, a fost desemnat cel mai bun antrenor din prima parte a sezonulul din Bundesliga cu 50,6 la suta din voturi. Antrenorul formatiei Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, nu a ocupat decat locul patru in aceasta ierarhie cu 6,4 procente.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies