Germania

Pep a spus cat mai are de STAT la Bayern! Apoi si-a amintit de Barcelona si de familia lui: "Am fost senzationali anul asta!"

Pep Guardiola a spus ce se intampla la Bayern in acest final de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 19:12
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 19:18

Antrenorul de la Munchen a aratat ca Bayern a trecut fara prea mari probleme peste eliminarea din semifinalele Champions League, in fata Barcelonei.

"Multe echipe mari nu au castigat vreun titlu in acest sezon. Noi am facut un sezon de exceptie, incredibil! Daca pierzi in semifinale in fata Barcelonei, inseamna ca nu ai gresit prea multe lucruri, cred eu. Trebuie sa invatam insa din ce s-a intamplat in Liga in acest an", a spus Pep Guardiola la o conferinta de presa.

In plus, antrenorul a spus ca mai sunt sanse si la anul pentru Bayern, in Liga, apoi s-a referit si la durata contractului sau:

"Mereu exista si maine in fotbal, exista si maine pentru Bayern in Champions League. Eu mai am un an de contract aici si stiu ca un an in fotbal inseamna mult. Clubul stie pozitia mea, am un lot foarte bun la dispozitie", a incheiat Guardiola, care a mai subliniat si ca familia lui este fericita la Munchen.

Modifică setările cookies