Bayern Munchen Jurgen Klinsmann Germania

Mai tare ca Gigi! Klinsmann, crucificat in Germania!

Daca in Liga 1 imaginile cu Gigi Becali iesind de la tribunal si strigand "Barabas liber, Hristos pe cruce! Hotii liberi, Becali in arest!"  au facut senzatie, in Germania o poanta a unui ziar a creat un adevarat scandal!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2009, 08:13
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2009, 08:31

Nu doar Gigi Becali se compara cu Iisus Hristos inainte de Paste, nemtii de la Die Tageszeitung au creat o adevarata furtuna in Germania dupa ce au publicat, ieri, pe prima pagina poza lui Jurgen Klinsmann rastignit pe cruce.

Antrenorul lui Bayern era criticat dur dupa dezastrul din dubla cu Barcelona din Liga Campionilor. "De la eroul Germaniei la omul negru de la Bayern. Baiatul vesel pierde meci dupa meci. Salvatorul ratat este la un pas de crucificare" sunt cuvintele dure ale ziaristilor germani care l-au supart rau de tot pe antrenorul lui Ribery si Toni.

Mi-am simtit demnitatea umana profund si greu afecatata de poza publicata a fost reactia dura a lui Klinsmann care promite razboi: da ziarul in judecata si cere 90.000 de lire despagubire!

Un purtator de cuvant al clubului a declarat: "Sa publici poza cu Klinsmann rastignit sub titlul : "Priveste intotdeauna la partea stralucitoare a vietii" este poate cea mai mare gafa din istoria presei germane"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies