Mario Götze Bayern Munchen Borussia Dortmund Felix Gotze Germania

Inca o tradare, inca un Gotze la Bayern! Fratele EROULUI din finala Mondialului va juca si el in Bavaria!

Fanii Borussiei, tradati inca o data! Fratele lui Gotze va juca la Bayern.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 12:40
Data actualizarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 12:51

Eroul Germaniei in 2014, dupa ce a reusit sa duca titlul Mondial la Berlin, Mario Gotze este inca unul dintre jucatorii considerati "tradatori" in Bundesliga.

In varsta de 22 de ani, pustiul cumparat de Bayern in urma cu un an este una dintre tintele constante ale scandarilor fanilor Borussiei Dortmund, care nu uita faptul ca acesta a ales sa plece la marea rivala, dupa ce echipa de pe Westfallen l-a crescut.

La un an distanta de la tradarea lui Mario, un alt Gotze este in centrul atentiei. Este vorba despre fratele mai mic al internationalului german, Felix (16 ani).

Legitimat la echipa U17 a Borussiei, Felix Gotze a decis sa plece in aceasta vara la Munchen si a semnat cu Bayern, acesta dorindu-si sa locuiasca alaturi de fratele sau.

"Este adevarat, suntem incantati ca il avem si pe fratele lui Mario in echipa noastra. Avem incredere in calitatile lui si stim ca Felix va ajunge cel putin la valoarea fratelui sau", a spus si Michael Tarnat, unul dintre conducatorii centrului de juniori de la Bayern.

Transferat in schimbul a 37 de milioane, Mario Gotze a jucat 27 de meciuri pentru Bayern si a marcat 10 goluri.

Acesta are deja 35 de selectii in nationala Germaniei, la doar 22 de ani, si este omul care a marcat unicul gol al finalei Campionatului Mondial, Germania 1-0 Argentina.

Modifică setările cookies