"E liber de Craciun, apoi va lucra la Academie" Nu e Becali, ci presedintele lui Bayern, condamnat la peste 3 ani de inchisoare! 

"E liber de Craciun, apoi va lucra la Academie" Nu e Becali, ci presedintele lui Bayern, condamnat la peste 3 ani de inchisoare! 

Liga I nu e singura cu presedinti de cluburi condamnati la inchisoare. Chiar presedintele lui Bayern e inchis pentru trei ani si jumatate pentru evaziune fiscala. Destinul sau pare asemanator cu cel al lui Gigi Becali.

Autoritatile germane i-au aprobat cererea lui Uli Hoeness de a-si petrece Craciunul cu familia si chiar si ziua de nastere din luna ianuarie.

Mai mult, fostul presedinte al lui Bayern va incepe sa lucreze la Academia lui Bayern Munchen, acolo unde isi va petrece toata ziua. El va dormi insa in inchisoarea de la Rothenfeld, acolo unde va fi mutat de la Landsberg.

Uli Hoeness, legenda a fotbalului german, nu a scris nicio carte ca in cazuri din Romania, insa sotia sa a donat 10.000 de euro unei case de copii la un show de radio in numele sotului ei.

Hoeness e inchis inca din luna iunie dupa ce a fost condamnat pentru evaziune fiscala in afacerile sale de peste 500 de milioane de euro! El si-a dat demisia dupa condamnare din functia de presedinte al lui Bayern Munchen. 

In romania, oamenii din fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor sau pentru alte fapte scriu carti pe banda rulanta in speranta ca pedepsele lor vor fi reduse. Gigi Becali lucreaza deja de cateva luni la Academia Hagi si a avut mai multe permisii. Patronul Stelei va petrece 5 zile acasa de Sarbatori, iar apoi spera ca dupa cele doua carti scrise sa primeasca eliberarea conditionata in luna februarie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies