Dinamo, aproape sa transfere in BUNDESLIGA! 'Ronaldo' a fost urmarit aseara! Ce lovitura poate da Negoita
Marti 17 Octombrie 2017, 20:48

Dinamo, aproape sa transfere in BUNDESLIGA! 'Ronaldo' a fost urmarit aseara! Ce lovitura poate da Negoita

Poate nu stiati, dar si Dinamo are un Ronaldo. E porecla pe care Hanca i-a dat-o lui Costache. Acesta a marcat aseara si un impresar neamt, prieten cu Miriuta, vrea sa-l duca la iarna in Bundesliga.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Costache are 19 ani si a fost remarcat de neamtul adus de Miriuta la Bucuresti. Costache a facut golul de 3-0 in meciul cu Juventus.

"E un prieten de-al meu din Cottbus, lucreaza pentru niste echipe dar nu va spun care. L-am invitat la joc!", a spus Miriuta.

Cand era la juniorii lui Dinamo, Costache se trezea in fiecare dimineata la 5 si venea de la Videle cu maxi-taxi. Colegii de la Dinamo il alinta Ronaldo, dar idolul lui Costache este Alexis Sanchez.
 
"I-am promis ca daca da cateva goluri il trimit in Dominica cu prietena in iarna", se amuza Miriuta.2 comentarii
  • 17 2017
    Skyrim Cred ca il da la schimb cu kingsley coman sa fie pe profil...pe Lewandowski il pastreaza la schimbul cu Nemec, sigur daca nemtii pluseaza si niste bani langa...
  • 17 2017
    chupamela il da la schimb cu lewandoski...
Indicele Robor la 3 luni a crescut. E la cel mai mare nivel din ultimii 3 ani şi jumătate." Vremea dobânzilor mici s-a dus"
BRAT