Bayern Munchen Borussia Dortmund Germania

Anuntul facut de Bayern: "E intolerabil ce se intampla!" Ce schimbare ISTORICA se pregatesc sa faca

Scandalul din finala Cupei Germaniei i-a facut pe cei de la Bayern sa-si schimbe planurile

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 19:35
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 19:33

 

Cer folosirea tehnolgiei video

Castigatoare a eventului in Germania in ultimul sezon, Bayern Munchen a trecut in tabara echipelor care sustin implementarea tehnologiei video in Bundesliga. Bayern a facut o cerere oficiala miercuri catre federatie.

Seful lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a explicat: "Trebuie sa protejam fotbalul si, in special pe arbitri, in viitor. Este intolerabil ce se intampla, modul in care arbitri sunt pusi la zid public desi nu se pot baza pe reluari, slow-motion sau calcule matematice. Asta poate si trebuie sa fie prevenit in viitor" a declarat Rummenigge, citat de Bild. Federatia germana a anuntat ca aceasta cerere va fi analizata la urmatoarea Adunare Generala ce va avea loc in decembrie anul acesta.

Dezbaterea a inceput dupa finala Cupei Germaniei cand cei de la Borussia Dortmund au reclamat un gol neacordat la o faza la care mingea a depasit linia portii. Ultima discutie despre implementarea tehnologiei video in Germania a avut loc in martie cu 36 de cluburi din primele 2 ligi. Numai 9 din Bundesliga si 3 din a doua divizie si-au dorit insa implementarea tehnologiei care a inceput sa fie folosita in acest sezon in Premier League din Anglia.

Modifică setările cookies