Mircea Sandu rupe tăcerea: „Vă garantez că Hagi nu e dorit la națională!” Explicația fostului șef FRF

Gheorghe Hagi Echipa Nationala Mircea Sandu Dan Pavel
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 21:41
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 21:52

Mircea Sandu a vorbit despre propunerea pe care Răzvan Burleanu i-a făcut-o lui Gică Hagi. 

Răzvan Burleanu i-a solicitat lui Gică Hagi o discuție pentru a prelua naționala României. Însă, fostul internațional a mărturisit că este implicat în proiectul de la Farul Constanța, iar faptul că este acționarul majoritat al clubului îl împiedică să preia prima reprezentativă.

Doar că Mircea Sandu este de părere că Hagi nu este dorit cu adevărat de Răzvan Burleanu și că președintele FRF l-a convocat doar la o discuție amicală pe antrenorul Farului Constanța. 

Eu îl cunosc foarte bine pe Gică Hagi, este un tip cu foarte mult bun simț și bine crescut. El are atât de mare responsabilitate la Constanța, unde există un proiect mare. Dacă Hagi ar pleca de acolo, totul ar cădea.

Deci, el a răspuns unei invitații și sunt convins că în această discuție Hagi a ținut un discurs despre cum se organizează un proiect. Cine a avut urechi de auzit, a auzit.

Vă garantez că nu a fost dorit la națională. Nici nu îl doresc, nici nu îl vor. Nu s-a făcut o ofertă clară. Pentru a face o ofertă, trebuie să ai un contract”, a declarat Mircea Sandu pentru playsport

Dănuț Lupu: „Hagi și-a luat șah-mat și s-au convins toți de el”

„Acum să revenim la Gică Hagi, Ce vă miră pe voi la Hagi? Nu îl știți? Tot urlă în ultimii ani că fotbalul românesc se duce în cap. Da, Gică are tot dreptul să vorbească. Este unul dintre noi și este fostul mare fotbalist și căpitan al naționalei României, Gheorghe Hagi. 

Dar uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice. Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el. Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie? 

Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer”, a declarat Dănuț Lupu pentru ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!