Zinedine Zidane a dat 'verdictul' în cazul lui Kylian Mbappe după ultimele declarații ale starului dorit de Real Madrid 

Zinedine Zidane Balonul de Aur kylian mbappe Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 09:01
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 09:03

Kylian Mbappe (24 ani) este din nou în centrul atenției și în această perioadă de mercato.

Anul trecut subiectul Kylian Mbappe a ținut prima pagină a ziarelor de sport timp de multe luni, superstarul francez fiind dat ca transferat la Real Madrid. Atacantul a șocat însă cu decizia de a mai semna un contract cu PSG valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul, opțiune pe care el a decis să nu o activeze.

Astfel, s-a scris că Paris Saint-Germain dorește să îl vândă pentru a nu-l pierde gratis la anul, iar varianta Real Madrid a apărut din nou. Recent, tânărul jucător a vorbit despre sezonul recent încheiat și s-a arătat încrezător în calitățile sale, văzându-se ca fiind un candidat serios pentru Balonul de Aur

Zinedine Zidane a vorbit despre Kylian Mbappe 

Într-un interviu acordat recent pentru Telefoot, Zinedine Zidane, care a împlinit 51 de ani vineri, și-a arătat admirația față de Kylian Mbappe. 

„Ceea ce face este incredibil. Sper că va câștiga multe Baloane de Aur. Este fantastic tot ceea ce face el, atât pentru echipa națională a Franței cât și pentru echipa de club. Îl urmărim și îl admirăm”, a declarat Zidane conform RMC Sport

Declarațiile lui Kylian Mbappe despre Balonul de Aur

Atacantul francez al echipei Paris Saint-Germain a declarat, luni seară, că este optimist în privinţa câştigării Balonului de Aur, subliniind că îndeplineşte toate criteriile.

"Întotdeauna este dificil să vorbeşti despre un trofeu individual, deoarece trebuie să te pui singur în faţă şi este un lucru care nu este neapărat bine primit de publicul larg. 

Dar este un trofeu individual. Cu noile criterii, trebuie să faci o impresie, să atragi atenţia şi să ai un impact. 

Cred că îndeplinesc aceste criterii, aşa că aş spune da, dar cei care votează sunt oamenii (de fapt, jurnaliştii, n.r.). Dar sunt încă optimist", a spus Mbappe, conform news.ro.

Verdictul va fi dat pe 30 octombrie. Lista nominalizaţilor pentru Balonul de Aur va fi anunţată la 6 septembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!