„Au început să mă trateze diferit!” Leo Messi a spus tot după plecarea de la PSG: „Au pățit și Neymar și Mbappe!” Cum a comentat huiduielile

Leo Messi kylian mbappe Neymar PSG Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 18:40
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 18:46

Leo Messi (35 ani) a plecat de la Paris Saint-Germain după doi ani în care a evoluat pe Parc des Princes. 

Finalul de sezon a fost unul extrem de dificil pentru Leo Messi, care a fost huiduit și înjurat de fanii lui PSG, în special după eliminarea din UEFA Champions League. Plecarea de pe Parc des Princes părea una iminentă și a fost confirmată chiar înainte de ultima etapă din Ligue 1, când PSG a sărbătorit un nou titlu. 

Leo Messi a oferit un interviu după plecarea de la PSG în care a dezvăluit că va semna cu Inter Miami, după ce s-a scris că există șanse mari să revină la FC Barcelona. Argentinianul și-a argumentat decizia și spunea încă de pe atunci că nu a reușit să se adapteze deloc în capitala Franței. 

Leo Messi, despre huiduielile fanilor lui PSG 

Campionul mondial a acordat un interviu special pentru beINSports cu ocazia zilei sale de naștere în care a discutat, din nou, despre relația tensionată pe care a avut-o cu fanii. Leo Messi a precizat că a rămas doar cu amintirile plăcute și că nu a fost afectat de huiduieli, pentru că a văzut că atât Mbappe cât și Neymar au fost tratați în același mod. 

„Am mers la Paris pentru că mi-a plăcut clubul și aveam prieteni acolo, dar și persoane pe care le cunoșteam de la națională. A părut mai ușor pentru mine să mă adaptez față de oricare alte locuri aș fi putut merge și de aceea am decis să merg la Paris. 

La început a fost incredibil, am primit mult sprijin, așa cum am spus des, însă după asta, oamenii au început să mă trateze diferit, o parte din publicul parizian. Majoritatea m-a tratat bine, ca la debut, dar a fost tensiune cu mare parte din fanii Parisului, nu am avut niciodată intenția asta. Dar astea au fost lucruri pe care le-au trăit și Mbappe și Neymar anterior, e modul lor de a acționa. 

Rămân cu cei care m-au respectat, așa cum eu am respectat pe toată lumea încă de la debut și atât, restul e anecdotă. Rămân cu amintirea lui Neymar și Mbappe, care m-au sprijinit încă de la început”, a declarat Leo Messi în interviul pentru beINSPORTS, care va fi publicat sâmbătă integral, de ziua sa de naștere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!