Zinedine Zidane a dat un răspuns clar când a fost întrebat dacă ar vrea să îl antreneze pe Kylian Mbappe 

Zinedine Zidane kylian mbappe PSG Real Madrid Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 13:13
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 13:15

Viitorul lui Kylian Mbappe (24 ani) continuă să fie unul incert după ce i-a anunțat pe oficialii lui PSG că nu își activează clauza de prelungire. 

Superstarul francez poate pleca gratis de la PSG vara viitoare, însă conducerea clubului vrea să îl forțeze să semneze o nouă înțelegere, iar în caz contrar va fi vândut în această vară. Clubul care s-a arătat constant interesat de Kylian Mbappe este Real Madrid, astfel că madrilenii au cele mai mari șanse să reușească să îl transfere. 

Presa internațională a scris că pentru a-l „convinge” pe Mbappe, Florentino Perez ar putea chiar să îl readucă pe banca tehnică pe Zinedine Zidane, care este liber de contract de la ultimul mandat pe banca madrilenilor. Antrenorul este unul dintre idolii din copilărie ai campionului mondial din 2018. 

Zinedine Zidane, despre o posibilă colaborare cu Kylian Mbappe 

Recent, Zizou a lansat o inițiativă cu Electronic Arts pentru a ajuta copiii defavorizați. Antrenorul a fost întrebat și despre Kylian Mbappe și dacă și-ar dori să îl antreneze pe fotbalist într-o bună zi și a răspuns pe loc. 

„Când ești antrenor și există un jucător ca el, desigur că îți dorești să îl antrenezi. Se pot întâmpla multe lucruri. Asta s-ar putea petrece într-o bună zi. Este un jucător care reprezintă foarte bine tricoul naționalei Franței. În orice caz, admir ceea ce face. E frumos, e puternic”, a declarat Zidane citat de marca.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!