Lionel Messi PSG Franta

VIDEO Atmosferă incendiară la Paris! Fanii lui PSG au aprins torțe și au cântat minute în șir pentru Lionel Messi 

Lionel Messi a fost prezentat în mod oficial la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 14:41
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 15:00

Starul argentinian a participat la o conferință de presă, unde a fost prezentat în mod oficial la PSG. După declarații și discuțiile cu jurnaliștii, Lionel Messi a mers în fața stadionului Parc des Princes, unde a fost așteptat de mii de fani. 

Atmosfera a fost una incendiară, suporterii cântând minute în șir. În plus, aceștia au aprins și torțe, iar bucuria maximă a fost atunci când fotbalistul a coborât printre ei și a oferit autografe. 

  • VIDEO Atmosferă incendiară la Paris! Fanii lui PSG au aprins torțe și au cântat minute în șir pentru Lionel Messi

Messi, pregătit pentru o nouă provocare la PSG

"Știți că am fost mulți ani la Barcelona, a fost dificil să schimb totul după atâtția ani. Dar venirea mea aici reprezintă o mare realizare. Aștept să încep antrenamentele, să-mi cunosc colegii, echipa tehnică și să încep această nouă etapă. 

A fost o situație dificilă, s-a întâmplat foarte repede. Le mulțumesc celor de la PSG, sunt entuziasmat și acest să încep cât mai repede. Să câștigăm multe trofee. Sper să o putem face împreună. A fost neașteptat, am avut parte de o primire impresionantă. Vom lupta să ne îndeplinim obiectivele. 

Este o nebunie să pot juca cu asemenea jucători. Sunt entuziasmat să fiu lângă cei mai buni.", a declarat Lionel Messi în cadrul conferinței de presă. 

Modifică setările cookies