Transferul pentru care PSG pune la bătaie 150 de milioane de euro

PSG AC Milan Rafael Leao Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 09:22
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 09:22

PSG nu a impresionat în perioada de transferuri din vara acestui an, dar pregătește o mutare ”stelară” în fereastra de mercato din iarnă.

Parizienii sunt gata să pună la bătaie nu mai puțin de 150 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Rafael Leao (23 de ani) de la AC Milan, scire Mediafootmarseiile.fr.

PSG, transfer de 150 de milioane de euro!

Mutarea nu ar fi una complicată, iar ”cheia” pentru acest transfer ar fi Luis Campos, care lucrează la PSG din această vară. Portughezul l-a adus pe Leao și la Lille, astfel că nu ar fi o problemă să-l convingă să semneze și cu gruparea de pe Parc des Princes.

Cât despre AC Milan, oferta de 150 de milioane de euro ar fi una de nerefuzat, având în vedere că suma reprezintă clauza de reziliere din contractul portughezului cu campioana Italiei.

Dacă transferul se va realiza, atunci Leao va fi al treilea cel mai scump transfer din istoria PSG-ului și, în același timp, din istoria fotbalului. Primul este Neymar, cumpărat de parizieni cu 222 de milioane de la Barcelona, iar al doilea este Mbappe, ajuns la PSG în schimbul a 180 de milioane de euro.

Nu mai puțin de 29,5 milioane de euro a plătit Milanul pentru a-l transfera pe Leao în 2019, de la Lille. În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează pe jucătorul de bandă stângă la 70 de milioane de euro.

Leao a strâns nu mai puțin de 126 de partide în tricoul celor de la AC Milan, pentru care a marcat de 31 de ori și a oferit 28 de pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!