Sergio Ramos PSG Franta

Transferul lui Sergio Ramos la Paris, contestat dur de un fost jucător: "Este o idee rea pentru PSG"

PSG a avut o campanie spectaculoasă de transferuri în această vară, reușind să aducă nume importante pe Parc des Princes.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 17:28

Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum și Achraf Hakimi sunt doar dintre cei cinci jucători ajunși la Paris.

Sergio Ramos era considerat a fi unul dintre fotbaliștii în jurul căruia se dorea construcția echipei în acest sezon, însă fundașul iberic s-a accidentat și încă este indisponibil.

  • Transferul lui Sergio Ramos la Paris, contestat dur de un fost jucător: Este o idee rea pentru PSG

"De când a ajuns, este numai sub tratament. Accidentările la mușchii gambei la final de carieră sunt sunt teribile, pentru că trebuie tratate cu atenție. Când ai o anumită vârstă, trebuie să joci mai multe meciuri pentru a-ți găsi cel mai bun nivel. Cum poți face asta cu o accidentare recurentă?

Când a venit, toți am spus că Sergio Ramos va schimba mentalitatea din vestiar, dar în acest moment nu este pozitivă. Va trebui să contribuie mai mult pe teren, altfel va fi nefolositor. Dacă te pui în locul lui Kimpembe și Marquinhos, la nivel individual, sunt ei inferiori lui Sergio Ramos? Răspunsul este foarte simplu: nu. Astăzi am impresia că Sergio Ramos este o idee rea pentru PSG", a declarat Jerome Rothen pentru RMC Sport. 

Modifică setările cookies