Franta

TINTA numarul unu pentru PSG: seicii au DECIS cine ii ia locul lui Blanc! E revelatia Europei ca manager de club mare:

Laurent Blac are zilele numarate pe banca lui PSG, acolo unde seicii si-au pierdut deja rabdarea cu el.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 19:24
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 20:00

Seicii sunt suparati ca Blanc nu are taria de care este nevoie la un club cu mari pretentii pentru a-i motiva pe jucatori. In plus, PSG este o echipa formata din vedete, cu caractere puternice, iar stilul mai clam al lui Blanc il face sa nu fie 'stiut de frica', asa cum si-a dori seicii qatarezi.

Presedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi s-a gandit la Diego Simeone ca inlocuitor. Este decis sa-l aduca si sa plateasca orice clauza de reziliere madrilenilor.

Simeone este un antrenor 'la moda' in Europa, dupa ce a luat un titlu in Spania si si-a condus echipa spre finala Champions League, pierduta in fata rivalilor de la Real Madrid.

Negocierile inca nu au inceput, noteaza ziaristii de la 'AS', care mai scriu ca PSG ii mare are pe lista, in ordinea urmatoare, pe: Rafa Benitez si Michael Laudrup.

PSG nu mai merge asa de bine in campionatul din Franta: dupa 22 de etape, parizienii sunt doar pe locul trei in clasament, la patru puncte spatele rivalei din Lyon. In Champions League, insa, clubul patronat de seici este calificat in optimi, acolo unde o intalneste pe Chelsea.

Modifică setările cookies