Banel Nicolita Franta Nantes Franta

Socant si revoltator! Un francez, postare incredibila pe internet, la adresa lui Banel Nicolita! Ce a scris:

Accesele de rasism si xenofobie ale unui important procent de francezi nu mai sunt un secret pentru multi emigranti, fie ca sunt romani, bulgari sau cetateni ai unei alte tari din estul Europei. Daca in trecut politicieni sau personaje importante din media franceza au vorbit in termeni revoltatori despre emigrantii romani, in special despre cei de etnie rroma, acum un antrenor din Ligue 1 a postat un lucru incredibil pe Twitter.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 08:42
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 13:46

UPDATE 13:30 Utilizatorul si-a modificat si contul de Twitter, acesta editand descrierea prin care se recomanda ca fiind oficial al lui FC Nantes.

UPDATE 12:33 Userul care detine contul unde a fost postat mesajul rasist impotriva lui Banel Nicolita a reactionat pe Twitter. Sustine ca nu este angajat al clubului FC Nantes si ca e numai un suporter care a incercat sa faca o gluma!

"Acest cont este unul pe care postez multe lucruri pe care le consider o satira la adresa societatii in care traim, lucruri care sa arate absurdul unor situatii. Ii cer scuze lui Banel Nicolita, cred ca am fost inteles gresit", a mai scris francezul.

_________________________________________________________________________________

"Noutati despre Banel Nicolita". Asta scrie in dreptul unei postari a lui Willy Ragondin, antrenorul cu portarii de la Nantes, fosta echipa a mijlocasului cu 37 de selectii la nationala Romaniei. Pana aici nimic iesit din comun, ba din contra, ne-am astepta sa vedem un video sau o poza cu jucatorul. Socul vine insa in momentul in care deschizi link-ul.

Acesta "ascunde" un video in care un barbat, care se presupune a fi roman si care canta la un acordeon pe strada, este lovit cu un scaun si lasat lat pe asfalt. Clipul se pare ca l-a amuzat teribil pe Ragondin, care probabil ca si l-a imaginat si pe jucator in aceeasi situatie dupa despartirea de FC Nantes.

Banel Nicolita a jucat la Nantes in sezonul 2013/2014 si a bifat 17 aparitii pentru formatia "canara", marcand si un gol. Conducerea clubului i-a oferit, in vara acestui an, un nou contract fotbalistului nascut la Faurei, insa acesta a refuzat, motivand ca nu va semna pe un contract mai mic de 500 de mii de euro, despartindu-se astfel de formatia la care activeaza si Willy Ragondin.

Jucator cu evolutii apreciate in prima parte a perioadei petrecute la Saint Etienne, dar si la Nantes, Banel Nicolita a locuit in ultimii 3 ani in Hexagon, platind sume importante catre statul francez, din salariul de peste jumatate de milion de euro avut la cele doua echipe la care a activat. Acum, insa, mijlocasul este batjocorit de fostul sau colaborator intr-un mod revoltator.

Fostul stelist este in acest moment liber de contract si are "pe masa" mai multe oferte, potrivit presei din Franta, Italia si Turcia.

Modifică setările cookies