Un nou caz Ekeng in fotbal: un jucator a cazut pe teren in timpul meciului si nu a mai putut fi salvat

Autor: Sport.ro
Luni 04 Martie 2019, 14:38

	Un nou caz Ekeng in fotbal: un jucator a cazut pe teren in timpul meciului si nu a mai putut fi salvat

Un jucator din prima liga de fotbal a Gabonului a decedat, sambata, la Libreville, dupa ce s-a prabusit pe teren in plina desfasurare a unui meci.

"In minutul 23 al jocului dintre Missile FC - Akanda FC, atacantul Herman Tsinga (Akanda) s-a prabusit. Dupa un masaj cardiac efectuat de un medic militar, jucatorul in varsta de 30 de ani a decedat in timpul transferului la spital", a precizat principalul cotidian gabonez, L'Union.

Conform presei din Gabon, cele doua ambulante prezente la stadion nu erau dotate cu echipamente medicale necesare "pentru a salva viata jucatorului".

"Acest tragic deznodamant ridica problema eficacitatii dispozitivului medical pe stadioane instituit de Liga nationala de fotbal profesionist, organizatorul campionatului", a adaugat cotidianul pro-guvernamental.

Acest episod a intervenit in etapa a doua a campionatului care, dupa opt luni de pauza, s-a reluat la finele lunii februarie. Acest deces este al saptelea inregistrat in 12 ani pe terenurile de fotbal din Gabon, scrie Agerpres.

Timișoara intră din nou în carantină. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a propus 14 zile
BRAT

Modifică setările cookies