Un nou caz Ekeng in fotbal: un jucator a cazut pe teren in timpul meciului si nu a mai putut fi salvat

Autor: Sport.ro
Luni 04 Martie 2019, 14:38

	Un nou caz Ekeng in fotbal: un jucator a cazut pe teren in timpul meciului si nu a mai putut fi salvat

Un jucator din prima liga de fotbal a Gabonului a decedat, sambata, la Libreville, dupa ce s-a prabusit pe teren in plina desfasurare a unui meci.

"In minutul 23 al jocului dintre Missile FC - Akanda FC, atacantul Herman Tsinga (Akanda) s-a prabusit. Dupa un masaj cardiac efectuat de un medic militar, jucatorul in varsta de 30 de ani a decedat in timpul transferului la spital", a precizat principalul cotidian gabonez, L'Union.

Conform presei din Gabon, cele doua ambulante prezente la stadion nu erau dotate cu echipamente medicale necesare "pentru a salva viata jucatorului".

"Acest tragic deznodamant ridica problema eficacitatii dispozitivului medical pe stadioane instituit de Liga nationala de fotbal profesionist, organizatorul campionatului", a adaugat cotidianul pro-guvernamental.

Acest episod a intervenit in etapa a doua a campionatului care, dupa opt luni de pauza, s-a reluat la finele lunii februarie. Acest deces este al saptelea inregistrat in 12 ani pe terenurile de fotbal din Gabon, scrie Agerpres.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Simona Halep a prezentat românilor trofeul Wimbledon. Filmul finalei istorice și ceremonia de pe Arena Națională
BRAT