Franta

PSG a decis soarta lui Neymar! Ce se va întâmpla cu starul brazilian la finalul sezonului 

PSG se pregătește pentru reconstrucția echipei în vederea sezonului viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 11:06
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 11:12

După eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor, oficialii campioanei din Ligue 1 au început deja planurile pentru următorul sezon. 

Chiar dacă nu a excelat de când a venit pe Parc des Princes, Lionel Messi este jucătorul în jurul căruia se va construi noua echipa.

Potrivit presei internaționale, PSG este dispusă să-l lase pe Neymar să plece în perioada de mercato din vară, randamentul său neridicându-se la nivelul așteptărilor. Pe lista plecărilor se mai află și Draxler, Kurzawa, Paredes și Kehrer.

Pochettino, înlocuit cu Antonio Conte?

Mauricio Pochettino "nu vrea să rămână", iar PSG "nu doreşte să-l păstreze" pe antrenorul sub conducerea căruia echipa nu a reuşit decât titlul în Ligue 1 şi a părăsit prematur atât Liga Campionilor, cât şi Cupa Franţei, în ciuda unei campanii de transferuri de excepţie realizată vara trecută.

Dacă PSG va rupe contractul valabil încă un an trebuie să-i plătescă lui Pochettino şi staff-ului său 15 milioane de euro drept compensaţii.

Le Parisien notează că Zinedine Zidane, fost tehnician al formaţiei Real Madrid, sau italianul Antonio Conte, antrenorul de la Tottenham, sunt favoriţi pentru a prelua conducerea tehnică a echipei PSG. 

Modifică setările cookies