Franta

Procurorii cer 10 luni de închisoare pentru Benzema în dosarul sextape-ului lui Valbuena

Karim Benzema (33 ani) se află într-o formă de zile mari la Real Madrid. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 18:28
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 18:33

Atacantul francez a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Real Madrid în ultimele sezoane, în special după plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar acum se bucură de un nou start fabulos, cu 11 goluri în tot atâtea meciuri. 

Benzema a fost rechemat și la naționala Franței, acolo unde a fost inclus în lot pentru Euro 2020, dar și pentru Nations League, însă acum s-a lovit de probleme pe plan personal. Scandalul din 2015 îi pune mari probleme atacantului de la Real Madrid. 

  • Karim Benzema și Mathieu Valbuena

Jucătorul este acuzat de șantaj asupra coechipierului său de la națională, Mathieu Valbuena. Benzema l-ar fi șantajat și amenințat pe Valbuena că dacă nu va primi o sumă de bani, va publica un sextape în care jucătorul apare. 

Cerințe dure ale procurorilor 

Miercuri a început procesul în cazul menționat mai sus, însă Karim Benzema nu s-a prezentat la tribunalul din Versailles, fiind prezent doar avocatul său. 

Conform RMC Sport, procurorii cer 10 luni de închisoare cu suspendare pentru Karim Benzema și o amendă de 75 000, în timp ce pentru Mustapha Zouaoui, cel care este considerat instigatorul în acest caz, se cer 4 ani de închisoare și o amendă de 15 000 de euro. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies