Franta

Presa din Franța, la picioarele lui Sergio Ramos. Ce notă a primit ibericul după ce a marcat în meciul cu Angers

Sergio Ramos s-a transferat la PSG în vara anului trecut, după 16 ani la Real Madrid, însă fundașul are un prim sezon dificil în capitala Franței.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:28
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:40

Spaniolul a jucat în doar nouă meciuri, majoritatea sezonului fiind ratat din cauza repetatelor accidentări pe care le-a suferit. Revenit după o lungă pauză, Ramos a fost titular în meciul cu Angers, din etapa 33 din Ligue 1 și a marcat un gol, în victoria pe care PSG a obținut-o, scor 3-0. 

Victoria lui PSG din meciul cu Angers ar fi putut să o 'facă' matematic campioană, însă Olympique Marseille a stricat bucuria parizienilor, cu o întoarcere de scor în ultimele minute. 

Pe lângă gol, Sergio Ramos a avut o evoluție solidă, iar jurnaliștii de la L'Equipe au remarcat prestația fotbalistului, notându-l cu șapte, la egalitate cu Kylian Mbappe.

"Veteranul spaniol a fost un lider dominant în defensivă. Experiența lui i-a permis să interpreteze situațiile de gol cu acuratețe. A fost un lider vocal și, de asemenea, a încercat să lumineze jocul parizienilor prin mingile sale lungi.

Golul său din lovitură de cap a fost splendid. Dar, mai presus de toate, și-a coordonat colegii din apărare. Când este acolo, el este adevăratul lider", au notat jurnaliștii francezi. 

Sergio Ramos nu se gândește la retragere: "Îmi mai rămân 4-5 ani!" 

Într-un interviu acordat celor de la Prime Video Sport France, Sergio Ramos a vorbit despre viitorul său, inclusiv în capitala Franței. Fundașul a fost unul dintre cei mai huiduiți jucători de pe Parc des Princes în duelul cu Lorient, 5-1, fanii fiind nemulțumiți de situația sa. 

"Îmi rămân între 4 sau 5 ani la nivel înalt, iar apoi voi trăi alte experiențe. Am un contract pe doi ani la Paris, dar vom încerca să fie trei. Cât timp fizicul îmi permite, capul este extrem de focusat", a declarat Sergio Ramos. 

Modifică setările cookies