Luni 01 Februarie 2016, 12:38

Politistul care a deschis coloana oficiala a lui PSG, in stare grava la spital dupa un accident. Ibrahimovici i-a trimis tricoul lui dupa meci


	Politistul care a deschis coloana oficiala a lui PSG, in stare grava la spital dupa un accident. Ibrahimovici i-a trimis tricoul lui dupa meci

Deplasarea echipei PSG la meciul cu Saint Etienne a avut parte un moment tragic. Politistul care le-a deschis coloana oficiala campionilor este in stare grava la spital.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Politistul care a deschis drumul pentru autocarul lui PSG este in stare grava la spital, dupa ce a intrat in coliziune cu un autoturism, duminica, inainte de meciul campioanei Frantei cu Saint Etienne.

La finalul partidei, castigata de PSG cu 2-0, jucatorii lui Laurent Blanc s-au interesat de soarta politistului, iar Zlatan Ibrahimovici a tinut sa ii faca un mic cadou, scrie goal.com.

Suedezul i-a trimis un tricou de-al lui, de la nationala, alaturi de un mesaj de incurajare. Starea politistului este grava, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia lui.

PSG este lider detasat in Franta, echipa lui Blanc fiind neinvinsa dupa 23 de etape. AS Monaco, urmatoarea in clasament, este mai aproape de retrogradare decat de primul loc.

1 comentarii
  • 2 2016
    pop Si cu ce-l ,, incalzeste ,, tricoul ?!? Mai bine , daca tot a vrut sa faca un bine , i-ar fi trimis vreo 10 - 20 de mii de euro . Sigur ar fi fost mai de folos ......
Indicele ROBOR continuă să crească. Cel mai mare nivel, din octombrie 2014
BRAT