Pogba, facut PRAF in tara sa natala! Francezii il critica dur: "S-a pierdut dupa transfer. Nu are sanse la Balonul de Aur!"

Autor: Sport.ro
Marti 04 Octombrie 2016, 15:10

	Pogba, facut PRAF in tara sa natala! Francezii il critica dur: "S-a pierdut dupa transfer. Nu are sanse la Balonul de Aur!"

Paul Pogba a devenit cel mai scump jucator din istorie in aceasta vara, cand a fost transferat de Manchester United pentru 110 milioane de euro. 

Dupa ce a tinut toata vara capul de afis al perioadei de transferuri, Pogba a intrat in istorie ca primul jucator pentru care se platesc peste 100 de milioane de euro. United l-a rascumparat de la Juventus, acolo unde Pogba primitea sa devina un castigator al Balonului de Aur. Cel putin asta a fost obiectivul declarat al francezului ajuns la 23 de ani. Cu doua finale importante pierdute si in care nu a stralucit in palmares, finala Champions League din 2015 si finala EURO din acest an, Pogba nu a aratat nici macar 10% din suma sa transfer la Manchester United. A marcat un gol pana acum, in rest fiind notat in media echipei, adica mediocra, United fiind abia a sasea in clasament.

Revista France Footboll e nemiloasa cu Pogba si nu ii da nicio sansa sa ajunga vreodata in finala pentru Balonul de Aur, langa jucatori precum Messi sau Ronaldo. "Pogba e departe de Balonul de Aur. Progresul sau s-a oprit undeva. Intre visul cuceririi Balonului de Aur si realitate, drumul este foarte lung. Inca nu stie care e pozitia lui in teren si nici nu profita de tehnica si fizicul sau exceptional. Nu a devenit un punct de referinta nici la echipa de club si nici la nationala. La 23 de ani a pierdut deja doua finale majore si e departe de jucatorul care vrea sa devina. Un lider atat defensiv cat si ofensiv", scrie revista care acorda Balonul de Aur in fiecare an impreuna cu FIFA.

România va găzdui EURO U19 în 2025
BRAT
Modifică setările cookies