Nasser Al-Khelaifi nu uită și nu iartă! Francezii au dezvăluit cum l-a pedepsit pe Kylian Mbappe

kylian mbappe Nasser Al Khelaifi PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 08:40
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 08:47

Separarea dintre Kylian Mbappe și PSG pare să fie mai complicată decât ar fi sperat atacantul francez. 

La finalul lunii iunie se încheie contractul pe care fotbalistul l-a avut cu campioana din Ligue 1. Atacantul ar urma ajungă la gruparea de pe Santiago Bernabeu. 

Galactictii îl va transfera gratis, însă se pregătesc să-i ofere un salariul uriaș, între 2,5 și 3 milioane de euro pe lună, ceea ce înseamnă o remunerație anuală între 30 și 36 milioane de euro.

Nasser Al-Khelaifi nu a trecut peste decizia lui Kylian Mbappe

Publicația L'Equipe anunță că președintele lui PSG nu a primit bine refuzul lui Kylian Mbappe de a-și prelungi contractul, în vara trecută, când i s-a oferit și o primă de fidelitate, de 80 de milioane de euro. 

După apariție informațiilor legate de plecarea atacantului francez, Nasser Al-Khelaifi i-ar fi cerut lui Luis Enrique să nu-l mai folosească titular în meciurile care au mai rămas din sezonul curent.

În plus, clubul 'a uitat' să-i plătească salariul pe luna aprilie, dar și o primă pe care ar fi trebuit să o primească în februarie. 

În aceste condiții, au fost implicați avocații celor două părți pentru a ajunge la o înțelegere și a încheia contractul fără mai multe complicații decât cele existente până în prezent. 

Poziția pe care va evolua Kylian Mbappe

Presa din Spania a dezvăluit că există o strategie pentru a-l integra pe francez la Real Madrid, fără să fie afectate posturile celorlați jucători.

"Kylian știe că, fiind la Real Madrid, îi va fi mult mai ușor să câștige Champions League și Balonul de Aur. Iar dacă va cuceri și Gheata de Aur, cu atât mai bine. Jucând pe poziția de 9, va avea posibilitea să marcheze multe goluri", a declarat o sursă, potrivit cotidianului AS. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!