Nasri, implicat si el in scandalul de SANTAJ al lui Valbuena! Francezul a vorbit pentru prima data: "Credeam ca suntem prieteni"

Nasri, implicat si el in scandalul de SANTAJ al lui Valbuena! Francezul a vorbit pentru prima data: "Credeam ca suntem prieteni"

Apar noi detalii despre santajul cu sex tape al lui Valbuena de la Lyon. 

Benzema si Cisse nu sunt singurii jucatori care ar fi fost implicati in cazul de santaj al lui Valbuena. Presa franceza anunta ca si Nasri ar fi implicat in caz, fara sa precizeze ce rol ar fi avut jucatorul lui Manchester City.

Valbuena a vorbit pentru prima data despre acest scandal si a spus ca nu isi poate apara colegii in fata legii si ca il considera pe Benzema un prieten apropiat. "Se pare ca m-am inselat. Nu suntem asa buni prieteni. As vrea sa nu fie adevarat, dar eu nu-i pot apara pe cei vinovati de lege. Sunt profund dezamagit. Se pare ca relatia noastra nu a fost atat de sincera pe cat credeam", a declarat Valbuena. 

Filmarea ar fi fost furata din telefonul lui Valbuena de catre un apropiat care trebuia sa-l ajute cu o problema tehnica. Valbuena a aflat inca din luna iunie ca aceasta a ajuns in posesia cuiva care il va contacta pentru o suma de bani. Benzema i-a spus abia in octombrie lui Valbuena sa vorbeasca cu un prieten de-al sau care il va ajuta sa scape de problema. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies