Banel Nicolita st etienne Franta

Moment senzational pentru Banel in Franta: n-a trait asa ceva de cand e in Ligue 1! Anunt de ultima ora

Nicolita incheie in forta sezonul in Ligue 1!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 15:43
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 15:44

In meciul contra lui St. Etienne, echipa care l-a imprumutat la Nantes, fostul stelist a facut senzatie! Chiar daca a pierdut, Banel i-a impresionat pe fanii! Pe langa pasa de gol pe care a dat-o pentru golul de 1-3, Nicolita i-a terorizat tot meciul pe fundasii lui St. Etienne. A batut periculos toate cornerele si loviturile libere, iar la final a fost aplaudat de tot stadionul.

Din pacate pentru el, Banel trebuie sa accepte ca sezonul se incheie saptamana viitoare. Tocmai cand se impusese in primul 11 la Nantes, Nicolita se vede in fata unei alegeri dificile. Contractul cu St. Etienne i se incheie, iar mijlocasul roman nu stie nici daca sa continue sau nu la Nantes.

"Cred ca Banel are alte optiuni. Il vrea si Nantes, dar il vor si alte echipe", il anunta Cristophe Galtier, fostul sau antrenor de la St. Etienne.

"Ii stim cu totii curajul, ambitia. E foarte inspirat si la loviturile libere. A ajutat-o foarte mult pe Nantes. L-am revazut cu placere, si lui i-a placut sa ne vada din nou!", a completat Galtier.

VEZI AICI GOLURILE DIN FC NANTES 1-3 ST. ETIENNE!

Dupa 37 de etape, Nantes e a 12-a in Franta, cu 45 de puncte. St. Etienne se bate pentru ultimul loc de Liga, ocupat acum de Lille. E la doua puncte in spate inaintea ultimei runde.

Modifică setările cookies