Miliardarul lui PSG anunta 5 transferuri dupa ce a ratat Champions League si anul asta. Ce spune de viitorul lui Zlatan la echipa

Miliardarul lui PSG anunta 5 transferuri dupa ce a ratat Champions League si anul asta. Ce spune de viitorul lui Zlatan la echipa

PSG are un singur vis: Champions League. Seicul lui PSG nu e suparat ca a fost eliminat din Liga. A pierdut in fata Barcelonei, cea mai buna echipa a lumii.

Seicul Al-Khelaifi spne ca din vara va mai pastra 5, 6 fotbalisti din actuala echipa de start. Numele grele vor ramane la club:

"Ne vom gandi la greselile care au dus la eliminarea noastra din Liga. I-am eliminat pe Chelsea cu Jose Mourinho si am pierdut in fata Barcelonei. Daca stam sa calculam cat valoreaza atacul lor: Messi e 250 de milioane de euro, iar Neymar si Suarez fiecare costa 150 de milioane de euro, 550 de milioane costa. Adica mai multi bani decat am investit noi in patru ani de zile. Nu avem regrete, pentru ca am intalnit cea mai buna echipa din Europa"

"Trebuie sa reconstruim echipa. Avem 5, 6 jucatori de viitor, nu vom schimba 11. Ii vrem si pe cei care au experienta. Daca a fost pedepsit Ibrahimovic dupa insultele lansate in urma meciului cu Bordeaux? Asta ramane intre noi"

"Cavani este tanar si reprezinta viitorul clubului. Are nevoie de mai multa incredere, dar ultimul meci a aratat talentul lui. Va fi parizian sezonul viitor. Blanc poate scrie istorie ca in 1998", a declarat Al-Khelaifi pentru Le Parisien.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies