Mauricio Pochettino PSG Franta

VIDEO Mauricio Pochettino s-a râzgândit! Remarca făcută cu privire la viitorul său pe banca PSG-ului 

Mauricio Pochettino nu știe dacă va mai continua din vară la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 08:42
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 08:54

PSG a remizat în etapa a 35-a cu Strasbourg, 3-3, după ce a condus cu 3-1. Însă, parizienii sunt deja campioni în Ligue 1, având un avans de 14 puncte față de Marseille, cu 3 etape înainte de final. 

Doar că Nasser Al-Khelaifi (48 ani) dorește mai mult de la clubul pe care-l conduce, trofeul UEFA Champions League fiind visul președintelui qatarez. Iar în acest caz, au apărut tot mai multe zvonuri cum că postul lui Mauricio Pochettino (50 ani) este în pericol. 

Antrenorul argentinian nu a scăpat de întrebarea referitoare la viitorul său, nici după egalul cu Strasbourg. Dacă săptămâna aceasta spunea că va rămâne 100% la PSG, și că procentajul lui Kylian Mbappe (23 ani) de a continua pe Parc des Prices este asămănător cu al său, Pochettino s-a răzgândit și a ținut să precizeze că nu știe cu siguranță ce se va întâmpla din sezonul 2022-2023. 

Pochettino: „Nu ăsta a fost mesajul meu! Nu a existat o discuție concretă!”

„Problema este că trebuie să asculți întrebarea și răspunsul. Nu ăsta a fost mesajul meu. Am răspuns pentru prezent, dar nu pentru sezonul următor. Vă rog să luați în considerare întrebarea pentru a nu rata lucrurile. Altfel dăm interpretări greșite. Pentru viitor vom vedea, dar bineînțeles că vorbeam despre prezent. 

Nu a existat o discuție concretă, dincolo de ceea ce este normal sau de planurile deja stabilite. Avem o relație firească. Discutăm diferite teme, care variază în funcție de circumstanțe. Dar comunicarea este bună. Continuăm să ne facem treaba, ca întotdeauna. Nu luăm în considerare doar prezentul, ci ne gândim și la viitor”, a declarat Mauricio Pochettino. 

În mod normal, tehnicianul mai are contract cu PSG până în vara lui 2023. Din ianuarie 2021, Pochettino a câștigat 4 trofee cu gruparea din Paris: două titluri în Ligue 1, o Cupă și o Supercupă a Franței. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!