VIDEO Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost magici în Marseille - PSG! Ambii au doborât câte un record personal 

Lionel Messi kylian mbappe Olympique Marseille PSG Franta Lionel Messi și Kylian Mbappe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:40
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 07:25

PSG a învins-o pe Olympique de Marseille, 3-0, în etapa 25 a campionatului, și s-a distanțat la 8 puncte de echipa pregătită de Igor Tudor (44 ani). 

PSG s-a deplasat pe terenul lui Olympique de Marseille în runda 25 a campionatul. Întâlnirea se preconiza încinsă, având în vedere că jucam echipele aflate pe primele două locuri, însă Lionel Messi (35 ani) și Kylian Mbappe (24 ani) au tranșat partida în doar 4 minute. 

Primul a lovit atacantul francez, în minutul 25, servit chiar de Lionel Messi, iar șutul acestuia l-a învins pe Pau Lopez (28 ani). Patru minute mai târziu, Mbappe avea să-i întoarcă pasa de gol superstarului argentian, pentru al 12-a reușită a lui Messi din Ligue 1. 

În repriza a doua, cuplul din atacul lui PSG avea să iasă la fel de determinat de la cabine. Lionel Messi a fost autorul unei pase de geniu la al doilea gol al Kylian Mbappe, în minutul 55. 

În urma acestor reușite, Kylian Mbappe a ajuns l-a egalat pe Edinson Cavani (36 ani) în topul golgheterilor lui PSG, cu 200 de goluri, în timp ce Lionel Messi a bifat al 700 reușită din carieră pentru echipele de club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!