Leo Messi a rupt tăcerea! Care este relația lui cu Kylian Mbappe, după finala Mondialului din Qatar

Leo Messi kylian mbappe PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 20:20
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 20:20

Leo Messi (35 de ani) a vorbit despre colegul său de la PSG, Kylian Mbappe (24 de ani). Cei doi s-au înfruntat în finala Campionatului Mondial din Qatar, în luna decembrie.

S-a zvonit, inițial, că după acea finală, între cei doi ar exista tensiuni, variantă negată de antrenorul Christoph Galtier imediat după finala câștigată de Argentina la loviturile de departajare.

Leo Messi, despre Kylian Mbappe

Totul a pornit după ce Messi a părut că se bucură în fața colegului său de la PSG pentru una dintre reușitele din finală. Francezul a replicat și a făcut același lucru, cu pumnul strâns, îndreptat către sud-american.

Messi a lăudat performanța lui Mbappe, care a înscris de trei ori în acea finală, și spune că speră ca cei doi să realizeze ”lucruri grozave” pentru PSG, cu care sunt aproape de câștigarea unui nou titlu.

„A fost o finală uluitoare, a fost o nebunie. Performanța lui Kylian a fost grozavă, să marchezi de trei ori și să nu poți fi campion a fost ceva nebun. 

Dar el a câștigat-o deja, știe cum e să fii campion mondial, dar a fost o finală frumoasă pentru lumea fotbalului. Acum e frumos că putem să jucăm pentru aceeași echipă și sper să facem lucruri grozave aici, la Paris”, a spus Leo Messi, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al lui PSG.

Aproape eliminată din Champions League, după 0-1 în tur cu Bayern Munchen, PSG este lider în Ligue 1, cu 63 de puncte, la opt puncte distanță de urmăritoarea Marseille, după 26 de etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!