L'Equipe arunca bomba: Wenger s-a intalnit cu seicul unui club miliardar la Doha si a primit oferta de a deveni director sportiv

L'Equipe arunca bomba: Wenger s-a intalnit cu seicul unui club miliardar la Doha si a primit oferta de a deveni director sportiv

Arsene Wenger este liber de contract din vara anului trecut, de cand s-a despartit de Arsenal dupa o aventura care a durat mai bine de doua decenii pe banca londonezilor.

Arsene Wenger ar putea reveni in stil mare in fotbal. Veteranul antrenor in functie de 69 de ani s-a intalnit personal cu Nasser Al-Khelaifi, directorul sportiv al lui Paris Saint Germain, la Doha, anunta L'Equipe!

Potrivit jurnalistilor francezi, Al-Khelaifi i-a propus lui Wenger functia de director sportiv al clubului parizian, iar daca va accepta, acesta va putea lucra cu Thomas Tuchel pe Parc des Princes.

Actualul director sportiv al lui PSG, Antero Henrique, ar putea fi cel sacrificat pentru aducerea lui Wenger.

"Wenger ar fi potrivit pentru Chelsea"


Un alt scenariu cu adevarat "wow" lansat de presa engleza tine de preluarea lui Chelsea de catre Wenger. Actualul "boss" al lui Chelsea, italianul Sarri, risca demiterea dupa o serie de rezultate dezastruoase, iar sefii formatiei londoneze sunt atrasi de ideea de a-l oferta pe Wenger.

Totusi, este greu de crezut ca Arsene Wenger va accepta oferta rivalei londoneze a lui Arsenal.VIDEO PROTVPLUS.RO

Discuții aprinse între Dăncilă și Teodorovici. Ministrul de Finanțe nu cedează
BRAT