UPDATE: Suporterii au intrat din nou in teren sa ii bata pe jucatorii lui Lyon, jocul a fost ANULAT! Momentul in care un steward loveste un jucator VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Aprilie 2017, 20:26

	UPDATE: Suporterii au intrat din nou in teren sa ii bata pe jucatorii lui Lyon, jocul a fost ANULAT! Momentul in care un steward loveste un jucator VIDEO

La doar trei zile de la incidentele din Europa League, Lyon a fost din nou implicata in violente pe stadion. De data asta, jucatorii au avut de suferit.

UPDATE: Amanat timp de 50 de minute, meciul dintre Bastia si Lyon s-a jucat timp de o repriza (0-0). La pauza au aparut noi incidente violente. Suporterii corsicani au intrat in teren sa ii bata pe jucatorii lui Lyon.

Fortele de ordine au fost invizibile. Pe imagini se vede cum un steward loveste un jucator.

Oficialii au luat decizia de a anula partida.

UPDATE: Meciul a inceput la 18:50.

UPDATE: Ora de start a partidei s-a prelungit din nou, pentru 18:45.


Meciul de campionat dintre Bastia si Lyon a fost amanat, dupa ce jucatorii oaspetilor au fost atacati de suporterii corsicani la incalzirea dinaintea partidei.

Suporterii au intrat pe teren si s-au dus sa ii bata pe jucatorii lui Lyon.

Fortele de ordine au intervenit tarziu, dar scandalul nu a escaladat. Fotbalistii au fost fugariti in drum spre vestiare, iar centralul partidei a amanat startul partidei pentru 20 de minute.

Au fost probleme astazi si la partida dintre Nantes si Bordeaux. Jocul a fost intrerupt timp de cinci minute, dupa ce suporterii au aruncat petarde in teren.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies