Franta

UPDATE: Suporterii au intrat din nou in teren sa ii bata pe jucatorii lui Lyon, jocul a fost ANULAT! Momentul in care un steward loveste un jucator VIDEO

La doar trei zile de la incidentele din Europa League, Lyon a fost din nou implicata in violente pe stadion. De data asta, jucatorii au avut de suferit.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Aprilie 2017, 20:26
Data actualizarii: Duminica 16 Aprilie 2017, 20:26

UPDATE: Amanat timp de 50 de minute, meciul dintre Bastia si Lyon s-a jucat timp de o repriza (0-0). La pauza au aparut noi incidente violente. Suporterii corsicani au intrat in teren sa ii bata pe jucatorii lui Lyon.

Fortele de ordine au fost invizibile. Pe imagini se vede cum un steward loveste un jucator.

Oficialii au luat decizia de a anula partida.

UPDATE: Meciul a inceput la 18:50.

UPDATE: Ora de start a partidei s-a prelungit din nou, pentru 18:45.


Meciul de campionat dintre Bastia si Lyon a fost amanat, dupa ce jucatorii oaspetilor au fost atacati de suporterii corsicani la incalzirea dinaintea partidei.

Suporterii au intrat pe teren si s-au dus sa ii bata pe jucatorii lui Lyon.

Fortele de ordine au intervenit tarziu, dar scandalul nu a escaladat. Fotbalistii au fost fugariti in drum spre vestiare, iar centralul partidei a amanat startul partidei pentru 20 de minute.

Au fost probleme astazi si la partida dintre Nantes si Bordeaux. Jocul a fost intrerupt timp de cinci minute, dupa ce suporterii au aruncat petarde in teren.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies