PSG kylian mbappe Paul Pogba Franta Fac totul să-l țină pe Mbappe. Planul pus la punct de oficialii PSG pentru a-l convinge pe starul francez să rămână

Fac totul să-l țină pe Mbappe. Planul pus la punct de oficialii PSG pentru a-l convinge pe starul francez să rămână 

Leonardo Araujo își dorește să-l aducă la PSG pe Paul Pogba pentru a-l convinge pe Mbappe să semneze prelungirea contractului cu gruparea pariziană. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 08:35
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:18

Unul dintre prietenii apropiați ai starului francez este chiar colegul său de la națională, atacantul celor de la Manchester United, iar oficialii clubului francez speră să reușească să-i reunească pe amândoi la club. 

Pentru a reuși acest plan este nevoie să renunțe la mai mulți jucători pentru a echilibra balanța financiară, printre aceștia numărându-se Draxler, Danilo și Gueye. Cu toate acestea, cei trei sunt bine văzuți de antrenorul  Mauricio Pochettino, motivul pentru care vânzarea lor nu este atât de ușoară. Potrivit presei din Marea Britanie, Pogba, care mai are un an de contract, este evaluat la 60 de milioane de euro. 

  • Fac totul să-l țină pe Mbappe. Planul pus la punct de oficialii PSG pentru a-l convinge pe starul francez să rămână

Venirea lui Acharf, Ramon, Wijnaldum și Donnarumma complică și mai mult situația financiară, sumele oferite celor patru fiind impresionante. 

Pe parcursul turneului final de la EURO 2020, francezul a fost foarte clar, explicând că încă nu a primit vreo ofertă pentru reînoirea contractului, dar nici de la alte cluburi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!