DEZASTRU pentru Mutu! L'Equipe anunta motivul pentru care nu a fost convocat pentru barajul cu Grecia si va fi dat afara de la Ajaccio: "A intrecut masura!"

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Noiembrie 2013, 13:40

►Pandurii - Fiorentina, joi 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! #YesWeCan

Adrian Mutu a calcat din nou pe bec. Francezii de la L'Equipe scriu astazi ca atacantul romanul nu a fost convocat in acest sezon pentru meciurile cu Lyon (2-1 pentru Ajaccio) si Montpellier (1-1) din cauza faptului ca a petrecut prea mult intr-o seara, consumand alcool. Ravanelli a decis sa-l pedepseasca, chiar daca la vremeea respectiva s-a spus ca Mutu nu e pus la punct cu pregatirea fizica.

Vestea ca Mutu a depasit masura la acea petrecere a ajuns si la urechile lui Victor Piturca iar acesta a decis sa nu il mai convoace pentru ultimele meciuri din preliminarii si pentru barajul cu Grecia.

Cei de la L'Equipe mai scriu de 'scandalul cocaina' din 2004 si de faptul ca cei de la Ajaccio vor sa scape de roman in iarna, avand un salariu foarte mare - 840.000 de euro pe an.

Ramane de vazut daca situatia romanului se va schimba o data cu plecarea lui Ravanelli, cel care a fost dat afara dupa infrangerea cu Valenciennes de sambata, meci in care Mutu a fost integralist

Avea nevoie nationala de Mutu pentru meciurile cu Grecia? (7276 voturi)
 
Da
56.93%
4142 voturi
 
Nu
43.07%
3134 voturi
Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT