Ar fi fost cel mai mare transfer al verii: mutarea BOMBA pe care Neymar a blocat-o! United, PSG si Barca tinute in sah: i-au rupt imediat contractul

Ar fi fost cel mai mare transfer al verii: mutarea BOMBA pe care Neymar a blocat-o! United, PSG si Barca tinute in sah: i-au rupt imediat contractul

Un transfer urias a fost ratat in aceast vara din cauza lui Neymar.

Neymar a fost in centrul atentiei in perioada de mercato din vara. Starul brazilian a fost aproape de o revenire la Barcelona, insa in cele din urma mutarea nu s-a mai realizat.

Ramanerea lui Neymar la PSG i-a obligat pe seici sa rupa un contract deja pregatit pentru Pogba. Potrivit Calciomercato, PSG ajunsese la un acord pentru transferul lui Pogba si ii ofereau francezului un salariu astronimic: 480.000 de euro pe saptamana, ceea ce inseamna un salariu anual de 24,5 milioane de euro.

Potrivit sursei citate, United si PSG ajunsesera la un acord pentru transferul lui Pogba in chiar ultimele zile ale 'ferestrei' de transferuri, dar totul a fost blocat din moment ce Neymar nu a mai plecat la Barcelona.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la Ministerul Sănătății
BRAT