Alexis Sanchez Inter Milano marseille Franta

OFICIAL Alexis Sanchez a fost prezentat la noua sa echipă! Unde va juca fostul atacant de la Barcelona, Arsenal și Manchester United

Alexis Sanchez (33 de ani), liber de contract după despărțirea de Inter Milano, s-a înțeles cu noua sa echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 09:52
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 09:52

Atacantul chilian s-a înțeles cu cei de la Marseille. Fosta campioană a Franței a anunțat, prin intermediul unui comunicat oficial, înțelegerea cu fostul atacant de la Barcelona, Arsenal sau Manchester United.

Alexis Sanchez s-a înțeles cu Marseille

”Olympique Marseille și Alexis Sanchez au ajuns la un acord de principiu. Atacantul cu 143 de selecții la națională și 17 trofee în cariera sa va ajunge la Olympique în următoarele ore după ce va trece vizita medicală”, se arată pe site-ul lui Marseille.

Pentru Alexis va fi prima experiență în Franța. Marseille va fi al nouălea club din cariera sa, după Cobreloa, Udinese, River Plate, Barcelona, Arsenal, Manchester United și Inter Milano.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează pe Alexis Sanchez la 3,5 milioane de euro.

În cariera sa, Alexis Sanchez a jucat 623 de partide pentru echipele de club pentru care a evoluat, reușind să marcheze 180 de goluri și să ofere 141 de pase decisive. În 2018, pe vremea când evolua pentru Manchester United, sud-americanul era evaluat la 70 de milioane de euro.

Modifică setările cookies